17.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

‘Δεν ξέρω αν θα είναι στο rotation στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου’

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
11.10.2023 | 00:28

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη Media Day των Κινγκς
2023 JOSE LUIS VILLEGAS/AP IMAGES

Πίεση στον Σάσα Βεζένκοβ για να αρπάξει όλες τις ευκαιρίες βάζει ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν.

Αινιγματικός; Ενδεχομένως. Ο Μάικ Μπράουν ρωτήθηκε την Τρίτη (10/10) για το status του Σάσα Βεζένκοβ και ενώ είπε καλά λόγια για την έφεσή του στο σκοράρισμα, αρνήθηκε να απαντήσει για το αν τον προορίζει για το rotation του εν όψει των πρώτων επίσημων αγώνων της σεζόν 2023/24.

Ο Βεζένκοβ ήταν ο 14ος παίκτης που χρησιμοποίησε ο Αμερικανός προπονητής στο εκτός έδρας φιλικό με τους Τορόντο Ράπτορς, ρόλος που σίγουρα είναι μικρός για τον MVP της περσινής EuroLeague. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 7ος-8ος καλύτερος παίκτης στο ρόστερ της ομάδας του Σακραμέντο, ο προπονητής του λέει ότι πρέπει να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί και αυτό θα κάνει, καθώς ο ανταγωνισμός δεν είναι δα και τόσο υψηλός όπως αναλύσαμε ήδη στο SPORT24.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάικ Μπράουν:

“Έπαιξε καλά στην επίθεση, βελτιώνεται και εμείς δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Ίσως βάλουμε τον Βεζένκοβ στη δεύτερη και τον Ντουάρτε στην τρίτη πεντάδα. Πιθανότατα δεν θα πειράξουμε την αρχική πεντάδα, όμως τη δεύτερη και την τρίτη μπορεί να τις αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή. Ο Σάσα έχει δείξει την ευελιξία του στην επίθεση, αυτά που περιμένει ο κόσμος από εκείνον τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι στο rotation στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου, πρέπει να γίνεται καλύτερος με κάθε ευκαιρία που παίρνει στην προπόνηση και στους αγώνες”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό