19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

‘Δεν μπορώ να σκεφτώ τι αισθάνεται ο Μπόρις Ρίτζικ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
25.02.2022 | 00:08

Ο Μεσίνα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο
EUROKINISSI SPORTS

Ο Έτορε Μεσίνα στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον Ουκρανό διαιτητή του αγώνα, Μπόρις Ρίτζικ, εκφράζοντας την συμπαράστασή του.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 67-58 της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, σε έναν αγώνα που διαιτητής ήταν ο Ουκρανός, Μπόρις Ρίτζικ, Ο Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Ρίτζικ, δίνοντάς του παράλληλα τα συγχαρητήριά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεσίνα:

“Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κανείς, κι από τις δύο πλευρές. Όταν κάνεις 17 λάθη, σαν εμάς, κι ο αντίπαλος εκτελεί 36 βολές νομίζω είναι ένας καλός συνδυασμός για να σε οδηγήσει στην καταστροφή. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο, αλλά το απογείωσε ο Κώστας Σλούκας. Αυτός έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το έκρινε με τις αποφάσεις του. Έβαλε δύο σερί τρίποντα κι έδωσε μια ασίστ, που άλλαξαν τα πάντα. Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για τη νίκη.

Θέλω επίσης να εκφράσω την συμπαράστασή μου για όσα γίνονται στην Ουκρανία. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι αισθάνεται ο διαιτητής που ήταν εδώ σήμερα (σ.σ.: Μπόρις Ρίτζικ). Χρειάστηκε να ταξιδέψει από τη χώρα του για να έρθει εδώ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Το να χάνεις έναν αγώνα μπάσκετ δεν συγκρίνεται σε τίποτα με όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή”,

Για την επιστροφή του Μήτογλου: “Μετά από τρεις μήνες, με τόσο σοβαρό τραυματισμό, ήταν ενθαρρυντική η εμφάνισή του”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό