20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν μιλάμε ακόμη με κανέναν προπονητή, θα αποφασίσω μαζί με τον πρόεδρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα , Ντέκο, μίλησε σε Καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό, για τα ονόματα που έχουν «παίξει», ως αντικαταστάτες του Τσάβι , την επόμενη σεζόν, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν συζητήσεις με προπονητές.

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του, πριν λίγες μέρες και οι φήμες περί ονομάτων έχουν «φουντώσει». Ο Ντέκο μίλησε στο Esport3 και ξεκαθάρισε το τοπίο, αναφερόμενος και στον Πεπ Γκουαρδιόλα .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των «μπλαουγκράνα»:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν προπονητή ακόμα. Αφομοιώνουμε την αποχώρησή του. Πρέπει να κερδίσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δώσαμε μεγάλη απάντηση απέναντι στην Αλαβές. Θα αποφασίσω μαζί με τον πρόεδρο τον προπονητή. Δεν μιλάμε ακόμη με κανέναν προπονητή. Θέλουμε πρώτα να ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πού πάμε πριν μιλήσουμε με οποιονδήποτε προπονητή. Μπορώ να πω τη γνώμη μου για προπονητές που είχα ως παίκτης κι άλλους που ακολουθώ, αλλά για να κάνεις μια ανάλυση πρέπει να έχουμε περισσότερα δεδομένα και να εμβαθύνουμε. Θέλουμε το ίδιο προφίλ με σήμερα. Κάποιον που είναι ικανός να προσαρμοστεί στις ανάγκες του συλλόγου, που να προσαρμόζεται και να εμπιστεύεται νέους παίκτες που μεγαλώνουν, που θα καταλάβει ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μεγάλες μεταγραφές, που θα φέρει ισορροπία στην ομάδα. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να ξέρει τι είναι η Μπαρτσελόνα και να κατανοεί την τρέχουσα πραγματικότητα».

«Ο Πεπ είναι μεγάλος προπονητής. Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. Ήταν ο προπονητής της καλύτερης Μπαρτσελόνα στην ιστορία χωρίς αμφιβολία. Και συνέχισε να κερδίζει και μακριά από εδώ. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο τώρα. Δεν μιλάμε με κανέναν προπονητή. Είναι φυσιολογικό τα Μέσα να κάνουν ερωτήσεις, αλλά το να μιλάς για έναν τεχνικό που έχει συμβόλαιο είναι έλλειψη σεβασμού για τους άλλους και για εμάς. Θα έρθει η ώρα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό