20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Είμαι μωράκι, 28 χρονών»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο catwalk του Yes I do περπάτησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία αμέσως μετά, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που κάλυπταν την λαμπερή εκδήλωση. 

Φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό, το γνωστό μοντέλο, δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ερωτήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο έχει σχέση τα τελευταία χρόνια:

«Άνετα θα έβαζα μίνι νυφικό, γιατί λατρεύω τα μίνι, έτσι κι αλλιώς. Δεν νομίζω μετά από αυτή την εμφάνισή μου να υπάρξει πρόταση γάμου. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, είναι νωρίς. Είμαι μωράκι, 28 χρονών.  Έχω το σπίτι μου κανονικά, μένουμε μαζί με τον Χρήστο, δεν είναι κάτι επίσημο», είπε η Γαρυφαλλία Καληφώνη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο Χρήστος Μάστορας με το μάτι του, η οποία είχε συζητηθεί πολύ: «Είχε κάτι που με είχε αγχώσει αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά».

Τέλος, το γνωστό μοντέλο, αναφέρθηκε και σε κάποιο δημοσίευμα που την αφορούσε, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και την είχε ενοχλήσει πολύ: «Σε μια εφημερίδα με είχαν βάλει με τα εσώρουχά μου και είχαν γράψει “δημόσιο σ..ξ για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη”. Ένας τίτλος άκυρος, χωρίς να έχω πει κάτι τέτοιο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό