20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Δεν με απασχολεί να σκοράρω αν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
15.01.2023 | 18:27

Ο Σέρχιο Αραούχο
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι για τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει τόσο ο αριθμός των γκολ που θα βάλει αν η ΑΕΚ πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα.

Ο Σέρχιο Αραούχο σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς εξέφρασε τη χαρά του τόσο για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και για το γκολ που πέτυχε, τονίζοντας όμως ότι για τον ίδιο έχει σημασία για την ομάδα να βοηθάει όπως μπορεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Είναι αλήθεια ότι μετά τη μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό, αυτά τα ματς είναι δύσκολα γιατί μπορεί να την πατήσεις, γιατί νομίζεις ότι είναι εύκολος ο αντίπαλος. Μπήκαμε δυνατά, κάναμε μια καλή εμφάνιση. Και ενώ φαινόταν ότι το ματς μπορούσε να γίνει περίπλοκο, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο μέρος και καθαρίσαμε το ματς”.

Για το ότι επέστρεψε στα γκολ: “Είναι αλήθεια ότι είχα καιρό που δεν σκόραρα. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και να βοηθάω όπως μπορώ, δεν με απασχολεί να σκοράρω. Το έχω πει και στο παρελθόν. Αν πετύχω για παράδειγμα πέντε γκολ και η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα θα είμαι εξίσου χαρούμενος. Το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και η ομάδα να βγάζει σαν σύνολο την πολύ καλή εικόνα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό