16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δεν μ’αρέσουν οι εκπομπές gossip»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ηθοποιό Αφροδίτη Λιάντου φιλοξένησε η Αθηναΐδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής ‘Καλύτερα αργά’ του Action 24, την Πέμπτη το βράδυ. 

Η όμορφη, νεαρή ηθοποιός μετά την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της ελιάς», έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο πλατύ κοινό, ενώ και η μεγάλη ομοιότητα με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, έχει συζητηθεί αρκετά. 

Στην συνέντευξη της στην Αθηναΐδα Νέγκα, η Αφροδίτη Λιάντου, μεταξύ άλλων, σχολίασε και τις εκπομπές της τηλεόρασης που ασχολούνται με το gossip. Μάλιστα, η ηθοποιός μάλιστα εξέφρασε την αντίθεσή της στον τρόπο που προβάλουν κάποια θέματα, αποκαλύπτοντας και πως εκείνη διαχειρίζεται την κριτική: 

«Γενικά αυτές οι εκπομπές δεν μου αρέσουν καθόλου. Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνουν θα τους άρεσε να τους το κάνουν. Ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει και πιστεύω ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το τι θα πει ο καθένας για εμάς. Το πιο σωστό είναι να φίλτραρουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε συνέχεια αλλά και τις κριτικές.

Να βλέπουμε δηλαδή, αν η κριτική είναι κακή αλλά έχει κάτι να σου προσφέρει να την ακούς, αν είναι κακή και τοξική νομίζω δεν υπάρχει λόγος να αναλωθώ σε αυτήν. 

Το θέμα είναι να είσαι από μόνος σου προσεκτικός, όχι να είσαι είσαι προσεκτικός για να μην σε πιάσουν στο στόμα τους». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό