18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δεν κάνει το παιδί…

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκατό φορές να συνεδριάσουν τα όργανα, άκρη δεν θα βρουν – Το παιδί από το Μαϊάμι δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται ούτε που πάει

Τους πήρε λίγο χρόνο αλλά το κατάλαβαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ψώνισαν από… σβέρκο. Θα μου πεις κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ο Στέφανος της Ελλάδας ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν και στέλνει παιδαριώδη ερωτηματολόγια, λες και το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το λογότυπο και το brand name.

Ρωτάει το ερωτηματολόγιο αν θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι Αριστερό ή Κεντροσριστερό κόμμα;

Μα το ερώτημα είναι τι είσαι εσύ γλυκέ μου. Είσαι Αριστερός ή φιλελεύθερος; Αυτό δεν έχει καταλάβει ο κόσμος.

Από την άλλη μεριά όλη η… αφρόκρεμα της αριστερής διανόησης είναι μαζί με τον Στέφανο και υπέρ του ερωτηματολογίου. Ποιον να πιάσω και ποια να αφήσω… Τη Θεοδώρα Τζάκρη, τη Ραλλία Χριστίδου ή τη Νίνα Κασιμάτη; Ογκόλιθοι…

Οι υπόλοιποι Συριζαίοι τώρα κατάλαβαν τι ψήφισαν και κλαίνε γονυπετείς στον Τσίπρα να επιστρέψει… Παρωδία.

Θέλετε να σας πω ένα μυστικό: Δεν θα τον διώξουν. Θα φύγει μόνος του. Το γράψαμε σε αυτή τη στήλη από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και «αγόρασε» τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα βαρεθεί και θα φύγει.

Ο Στέφανος δεν κάνει για τα δύσκολα. Είναι μόνο για να κάνει γενέθλια στη σκυλίτσα τη Φάρλι, να χορεύει σε κάνα γκέι μπαρ, κάνα τριημεράκι στις Σπέτσες, κάνα Λονδίνο για ψώνια, άντε και κάνα λουκάνικο στα Μετέωρα.

Για καμιά ταξιδιωτική εκπομπή θα ήτανε ταμάμ. Να του δώσουν ένα βανάκι να γυρνάει την Ελλάδα και να μαγειρεύει. Τον μπλέξανε με τα ταξικά ζητήματα της Αριστεράς και αποσυντονίστηκε ο άνθρωπος.

Άρχισαν να του λένε κάτι ακαταλαβίστικα περί ανάπτυξη ταξικής πολιτικής με μια διαφορετική έννοια της εργατικής τάξης από την αφηρημένη αναλυτική έννοια της μαρξικής θεωρίας της αξίας-υπεραξίας, η οποία αρκεί για την παρουσίαση της ειδικά καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Τέτοια του λένε και κουρκούτιασε το μυαλό του.

Δεν κάνει το παιδί. Αυτός άλλο κόμμα έπρεπε να πάρει… Μην γελάτε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό