20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω, έκλαιγα σαν να μην υπάρχει αύριο»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το πως ξεκλειδώνει το συναίσθημα, πως ξεκλειδώνει η ψυχή»

Καλεσμένος της Τζένης Θεωνά βρέθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε με τρυφερότητα στις πρώτες στιγμές που έζησε με την κορούλα του όταν και εκείνη ήρθε στον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Βουρλιώτης παραδέχθηκε πως «θυμάμαι πάρα πολύ έντονα και πολύ χαρακτηριστικά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω, ότι την ημέρα που γεννήθηκε υπήρχε μια στουντιακή εκκρεμότητα. Ηχογραφούσαμε τότε το «Καληνύχτα Ελλάδα» και είναι το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο. Μετά από όλη την ημέρα που έχω περάσει εκεί, αποφασίζω στις 9 η ώρα να πάω στο στούντιο. Έχω πάρει μια πολύ καινοτόμα, για μένα, να ηχογραφήσω μέσα στο κομμάτι ένα στιγμιότυπο με κλαρίνο».

«Έρχεται ο μουσικός, που έπαιζε κλαρίνο, με ρωτάει τι να παίξει και του απάντησα «ό,τι θες». Ξεκινάει γύρω στις 10 να παίζει και μέχρι τις 11:30 κλαίω σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το πως ξεκλειδώνει το συναίσθημα, πως ξεκλειδώνει η ψυχή».

«Πως πολλές φορές, ακόμα και μεις που είμαστε εκπαιδευμένοι να εκφραζόμαστε μέσα από τις λέξεις, παθαίνουμε αυτό που λένε στο θέατρο «σεντόνι». Δεν έχεις να πεις τίποτα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Βουρλιώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό