16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας στα κανάλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Απολύτως δικαιολογημένη»« χαρακτήρισε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ , Πάνος Ρήγας, την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών (Φίλης, Σκουρλέτης, Βίτσας, Τζουμάκας) υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα αυτά «ξεπέρασαν τα εσκαμμενα και έπρεπε να προστατευτούμε όλοι».

«Ενώ έχουμε μια δημοκρατική διαδικασία υπήρξε μια αμφισβήτηση του προέδρου από την πρώτη μέρα χωρίς να έχει εκφραστεί σε πολιτικό επίπεδο.Αυτοί που είπαν αυτά τα πράγματα μπορούν να συνεχίσουν να είναι στον ίδιο χώρο; Εγώ θα έφευγα ησύχως αν είχα τέτοιες πολιτικές διαφωνίες» πρόσθεσε ο κ. Ρήγας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν είναι στο αξιακό μας σύστημα αυτά που είπαν κι εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Έχω τεράστιο πρόβλημα. Μπορώ να συνυπάρξω με τους πάντες αρκεί να υπάρχει μια ευγένεια» συμπλήρωσε.

«Η πρόθεση είναι να μην αποκλείουμε κανέναν και να μην βάζουμε φραγμό»

Εξάλλου ο κ. Ρήγας υπερασπίστηκε την απόφαση Κασσελάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγονται από λίστα για να εκπροσωπούν το κόμμα στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας «Πρώτον θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι. Δεύτερον, πρέπει να έχουμε την ατζέντα που πρέπει να επιβάλουμε και τρίτον πρέπει να είναι ενιαία η έκφραση. Δεν θα αποκλείσουμε κανέναν, δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει. Η πρόθεση είναι να μην αποκλείουμε κανέναν και να μην βάζουμε φραγμό. Ελπίζω να γίνει στην πράξη αυτό, ώστε να υπάρχει ενιαία φωνή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό