19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δεν θα γινόταν η επίθεση στο Ισραήλ εάν ήμουν εγώ Πρόεδρος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ δείχνει τη «μεγάλη αδυναμία» των ΗΠΑ υπό τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, υποστήριξε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο, ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην Πενσιλβάνια.

«Ο Θεός να ευλογεί τον λαό του Ισραήλ. Δέχεται επίθεση αυτή τη στιγμή», επειδή «δείχνουμε τόσο μεγάλη αδυναμία», πέταξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απευθυνόμενος στους οπαδούς του. 

«Δέχονται επίθεση και αυτό δεν θα συνέβαινε εάν βρισκόμασταν εμείς στο οβάλ γραφείο. Το γνωρίζετε αυτό, το γνωρίζουν αυτό, όλοι το γνωρίζουν» είπε μεταξύ άλλων. 

Νωρίτερα ο πρόεδρος Μπάιντεν σε μήνυμά του στο X / Twitter είχε εκφράσει την ισχυρή υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών προς το Ισράηλ. Σημειώνεται πως πολλές από τις επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, αναχαιτίστηκαν από αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Πενταγώνου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό