20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν επιθυμεί την παραίτηση κανενός βουλευτή Επικρατείας προκειμένου  να μπει ο ίδιος στη Βουλή, ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παράλληλα δηλώνει ότι δεν έχει άγχος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Δεν φοβάμαι να χάσω γιατί ξέρω ποιος είμαι», τόνισε ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha.

Όπως είπε: 

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα».

Πώς θα μπορούσε να μπει στην Βουλή

Όπως είναι γνωστό ο Στέφανος Κασσελάκης, ήταν 9ος στην λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Με τον ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγει 3 βουλευτές ο υποψήφιος  για την ηγεσία της Κουμουνδούρου καθίσταται  6ος επιλαχών .

Κατά συνέπεια, για να γίνει βουλευτής ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει ένας εκ των τριών βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι οι Όθων Ηλιόπουλος, Έλενα Ακρίτα, και Ευάγγελος Αποστολάκης να παραιτηθεί.Εν συνεχεία θα πρέπει να παραιτηθούν και οι πέντε επιλαχόντες δηλαδή οι Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Ευγενία Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Γεωργία Λάλη.

Να σημειωθεί πως, τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να το πράξουν και θα συνεχίσουν κανονικά την κοινοβουλευτική τους πορεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό