18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», απαντώντας στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για εκείνη. Η γνωστή παρουσιάστρια θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Παράλληλα, με την απάντησή της στα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την ίδια, η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε και στην αντικατάστασή της στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα».

Σε σχέση με τα στερεότυπα που ακολουθούν τις γυναίκες ακόμα και το 2024, η Νόνη Δούνια είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!»:

«Δυστυχώς εν έτη 2024, οι γυναίκες καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα στερεότυπα για τις γυναίκες. Μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε».

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε προ ολίγων ημερών ο Δημήτρης Παπανώτας και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Νόνη Δούνια αλλά και στο πρόσφατο σχόλιο για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις και δεν είναι μόνο η κα Δούνια».

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε η Νόνη Δούνια στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν απαντώ».

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο. Μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, όπως και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε όποτε θέλουμε. Θέλω να σεβαστείτε πως δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ότι είπε ο Δ. Παπανώτας για την Ευρωβουλή και το μόντελινγκ. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη. Την Πέμπτη στη Βουλή κατηγοριοποιήθηκαν οι γυναίκες και το θεωρώ σεξιστικό και λάθος».

 

Η Νόνη Δούνια θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

«Επειδή θα χρειαστεί να φύγω από την εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τη θέση μου. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κυρία ή πολλοί άνθρωποι στη θέση μου στην εκπομπή. Άδεια καρέκλα δεν θα υπάρχει», τόνισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό