16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Δεν ενδιαφέρεται για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ ο Ρενάτο Σάντσες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, εξετάζουν πάντα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να τους ενισχύσουν και να αναβαθμίσουν την ποιότητά τους. Ένα όνομα που «έπαιζε» τα τελευταία 24ωρα με βάση δημοσιευμάτων στο εξωτερικό, είναι αυτό του Ρενάτο Σάντσες.

Ο Πορτογάλος μέσος, αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρόμα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί μόλις σε 9 αγώνες με την ιταλική ομάδα φέτος, μιας και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ τις τελευταίες μέρες είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Μπορεί τα ξένα ΜΜΕ να συνδέανε με τον Σάντσες τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με τον Μπρούνο Αντράντε, ο 26χρονος δεν ενδιαφέρεται για να αγωνιστεί σε καμία από τις δύο ελληνικές ομάδες, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Μπεσίκτας, για την οποία υπήρξαν επίσης δημοσιεύματα.

Renato Sanches: Besiktas, PAOK e Olympiakos têm tentado o empréstimo no médio português, hoje na Roma por empréstimo do PSG; jogador, a princípio, não tem interesse nas opções apresentadas

— Bruno Andrade (@brunoandrd) January 9, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό