24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν εκτόξευσα τη φωτοβολίδα» λέει ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου που προφυλακίστηκε για τα επεισόδια στου Ρέντη, τα οποία «σημαδεύτηκαν» από τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, αρνείται ότι έριξε φωτοβολίδα εκείνο το βράδυ.

«Έπιασα τη φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσα» λέει ο 16χρονος που -όπως έγινε γνωστό- βρέθηκε δικό του DNA επάνω σε φωτοβολίδα που μάζεψαν οι αστυνομικοί από το σημείο των επεισοδίων.

Ο ανήλικος, στη συμπληρωματική του κατάθεση, υποστήριξε στις αρχές ότι έπιασε φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσε. «Την στιγμή που βγήκα να φωνάξω τον αδερφό μου να γυρίσει πίσω και να μην πάει στα επεισόδια, κάποιος που δεν γνωρίζω μου έδωσε μια φωτοβολίδα. Ρώτησα τι είναι και μου είπε πάμε να την πετάξουμε. Την άφησα από τα χέρια μου και ξαναμπήκα στο γήπεδο» ανέφερε ο 16χρονος, σύμφωνα με το Star.

Ο 16χρονος επιμένει ότι δε συμμετείχε στα επεισόδια και η επαφή του με τη φωτοβολίδα ήταν μόνο για ελάχιστα λεπτά. Η έρευνα όμως -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού- έδειξε ότι πάνω σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν:

DNA από ιδρώτααποτύπωμα κατάλοιπα πυρίτιδας.«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα» λέει ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

Την ίδια ώρα, πυρίτιδα βρέθηκε φέρεται να έχει εντοπιστεί και στον μάνατζερ γνωστού τράπερ που έχει καταθέσει ήδη στις αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν στα επεισόδια. Ο 26χρονος καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

Στις φυλακές Αυλώνα ο 18χρονος

Ο 18χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα και δεν αποκλείεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία μόλις προκύψουν νέα στοιχεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό