22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν είναι ώρα για στείρα αντιπαράθεση– Συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών

Ειδήσεις Ελλάδα

«Την ώρα της μάχης, δεν υπάρχει χώρος για στείρα αντιπαράθεση και κομματικό ”ακτιβισμό”», αναφέρει ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την διαχείριση της κατάστασης με τα πύρινα μέτωπα στη χώρα.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο συνανθρώπων μας στον Έβρο, αναφέρει σε δήλωσή του, προσθέτοντας πως παρά τις συνθήκες συναγερμού και τις ειδοποιήσεις εκκένωσης μέσω του 112, δυστυχώς η παραμονή τους στο δάσος της Δαδιάς απεδείχθη μοιραία.

«Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά ταυτόχρονα πύρινα μέτωπα σε διαφορετικές περιοχές. Όλες οι δυνάμεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τη μάχη με αυταπάρνηση, κατά τη διάρκεια μιας αντιπυρικής περιόδου στην οποία έχει ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο στις ημέρες που η χώρα μας βρίσκεται σε ακραίο κίνδυνο (επίπεδο 5) εκδήλωσης πυρκαγιών», συνεχίζει, διαβεβαιώνοντας πως θα έρθει η ώρα του απολογισμού.

Όπως έκανε μάλιστα γνωστό, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων. «Σε κάθε περίπτωση, η συντεταγμένη ελληνική πολιτεία, μέσω των αρμοδίων αρχών, προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης των πυρκαγιών και εξετάζει κάθε καταγγελία. Φαινόμενα αυτοδικίας ή διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων δεν θα γίνουν ανεκτά», καταλήγει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό