18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν είναι τόσο κομψό αυτό, αλλά για κάποιο λόγο το είπε»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Υπήρχαν εντάσεις και διενέξεις, όπως υπάρχουν παντού. Εγώ δεν είχα δεχτεί κάτι τόσο αρνητικό από τη Ναταλία»

Για το νέο πλατό της εκπομπής του, την υπομονή των καναλιών, αλλά και τη Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» ο Κώστας Τσουρός.

«Το πλατό θα είναι μια μεγάλη αλλαγή, θα είναι πιο ελκυστικό στην εικόνα του. Είναι το πλατό του Mega που διαμορφώθηκε κατάλληλα για τη δική μας εκπομπή. Ήταν επιλογή μας το αρχικό πλατό, αλλά δεν μας βγήκαν τα πράγματα, όπως τα θέλαμε», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στις εκπομπές, αλλά τα κανάλια δεν έχουν την υπομονή που είχαν παλαιότερα. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν κάνουν τον παρουσιαστή, είναι ένα εργαλείο για τα κανάλια και τους παρουσιαστές».

Ερωτηθείς για παλαιότερη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού για συνεργάτη της, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Το να λες σε έναν επαγγελματία “άνθρακας ο θησαυρός”, δεν είναι τόσο κομψό, αλλά για κάποιο λόγο του το είπε, για να τον ταρακουνήσει και γι’ αυτό είναι τρία χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήταν. Η σχέση μας με τη Ναταλία είναι πολύ καλή. Υπήρχαν εντάσεις και διενέξεις, όπως υπάρχουν παντού. Εγώ δεν είχα δεχτεί κάτι τόσο αρνητικό από τη Ναταλία. Ήταν αυστηρή και απαιτητική, όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό