17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Δεν είναι καλό να αναβάλλονται τα παιχνίδια, αλλά μας βοήθησε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπορούσε να ζητήσει καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο της Κηφισιάς ο Ντέιβιντ Νίλσεν. Η ομάδα του, υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό, κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 4-2.

Ο ίδιος, μίλησε στην COSMOTE TV μετά το ματς, αναφέρθηκε στην αναβολή της αγωνιστικής την προηγούμενη βδομάδα και το γεγονός ότι είχε χρόνο η ομάδα του να δουλέψει σωστά.

Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα του έφτασε τους 11 βαθμούς και έφτασε τον Βόλο στην 11η θέση του πρωταθλήματος. Ο στόχος της Κηφισιάς στην πρώτη της χρονιά στη Super League, είναι να παραμείνει στην κατηγορία και το έργο του Νίλσεν, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο.

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της Κηφισιάς:

«Η δουλειά που έπρεπε να κάνουμε σήμερα την πετύχαμε, τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, έπαιξαν με κουράγιο και θάρρος. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε να παίξουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το καταφέραμε πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ.

Δεν είναι καλό να αναβάλλονται τα παιχνίδια, αλλά εμάς μας βοήθησε έτσι ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό