20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποστάσεις από τις επίμαχες αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού όσο και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Έχω την προσωπική μου άποψη, στην ατζέντα αυτές οι δημόσιες διατυπώσεις, που αποκτούν προσωπικό χαρακτήρα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην πολιτική όταν έχεις, δυστυχώς και το λέω με πόνο, το πολιτικό πλεονέκτημα να παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, έμπλεα ψεμάτων για πολύ σημαντικά ζητήματα» σημείωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στο Action24, το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου.

Επιμένει η Έλενα Ακρίτα

 Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα, με νέα «πολεμική» ανάρτησή της, εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον απόηχο της οργισμένης δήλωσής του με την οποία έκανε γνωστό ότι θα παραστεί στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του Μαρέβα. 

Η κα Ακρίτα θέτει σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση την οποία χαρακτηρίζεις ως «την πιο διεφθαρμένη από την Μεταπολίτευση και μετά» ενώ δηλώνει πως δεν θα επανέλθει στο θέμα, «αν δεν προκληθώ…», όπως γράφει χαρακτηριστικά. 

Ολόκληρη η νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα 

Και κάτι τελευταίο για τη μήνυση. Επειδή δεν πρόκειται να κάνω το χατίρι του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών, να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με τη συγκάλυψη, τις υποκλοπές, τις κλοπές προσωπικών δεδομένων και τα σκάνδαλα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση και μετά.

Πάμε λοιπόν.

Στο ΒΗΜΑ και στην ΕΣΤΙΑ θα κάνετε μήνυση ή μπα;

Ζήτησα αμέσως άρση ασυλίας. Ο Καραμανλής πότε θα ζητήσει;

Αφού το θέμα είναι «οικογενειακό» κι όχι πολιτικό, γιατί ανακοινώνει το πρωθυπουργικό γραφειο τη μήνυση και όχι ο δικηγόρος της κ. Μητσοτάκη;

Γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί αλλά βάζει μπροστά τον άντρα της; Κατάχρηση εξουσίας λεγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα.

Ή η «επίθεση» είναι πολιτική, ή είναι προσωπική. Αποφασίστε.

Είστε και άσχετοι, μόνο σεξισμός δεν είναι αυτό. Θα ήταν αν σχολίαζα το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση. Αντίθετα, θέτω μόνο πολιτικά ερωτήματα: τα 40 ακίνητα, το σπίτι του Βολταίρου, το κοινό #νοτ πόθεν έσχες.

Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πώς αποκτήθηκε και το τελευταίο τούβλο που έχω στην κατοχή μου. Εσείς για τα 40 ακίνητα;

Πρέπει να επαναφέρουμε για τα πολιτικά πρόσωπα το Πόθεν και να μην κρυβόμαστε πίσω από το Έσχες.

Θα έρθει και ο πρωθυπουργός μάρτυρας. Καλώς να ορίσει. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία του, άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Ή μήπως όχι;

Όταν έρθει η υπόθεση στα δικαστήρια, μην αρχίσετε να ζητάτε τη μια αναβολή μετά την άλλη. Να βγουν όλα στο φως.

Αυτά και τέλος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε όταν η χώρα μας βυθίζεται στη διαπλοκή, στη συγκάλυψη εγκλημάτων, στη φτώχεια στην ανέχεια και στην απελπισία. Και αυτό θα πράξουμε. Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό