18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας, πάντα έχω υψηλούς στόχους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε με το «διπλό» από το Βελιγράδι επικρατώντας με σκορ 89-76 επί του Ερυθρό Αστέρα. Οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο παρά τις απουσίες και πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη φτάνοντας τις 19 στη φετινή Euroleague κάτι που τους τοποθετεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους καθιστά ένα από τα φαβορί για την τετράδα. 

 Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίηση του με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του και με την απόδοσή τους στο παρκέ. Ταυτόχρονα στάθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα από τις οποίες περιμένει πολλά όταν επιστρέψουν.

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη για εμάς. Ξεκινήσαμε με εξαιρετική επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και βρήκαμε τα σουτ με τον Ναν και με τον Γκριγκόνις. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας, όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Εκτός από το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, όταν κάναμε λάθη και κολλήσαμε στο σκορ, με τον Σλούκα ελέγξαμε την επιθετικότητα των γηπεδούχων. Είχαμε 25 ασίστ για μόνο 10 λάθη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Πάντα έχω υψηλούς στόχους στις ομάδες που αναλαμβάνω, έτσι και τώρα. Είναι σκληρό το επόμενο ματς, με μία ομάδα με την οποία βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες, θα δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε με έξι αθλητές, δεν πήραμε πολλά από τον πάγκο, εκτός από τον Σλούκα που μας βοήθησε. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα μπουν σημαντικοί παίκτες στο ροτέισον όπως ο Βιλντόσα και ο Αντετοκούνμπο, ελπίζω ότι η κατάσταση θα είναι διαφορετική στα επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 6-7 άτομα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό