20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Δεν είναι έκπληξη ότι έπαιξαν καλά ο Μπλακ και ο Λούντζης’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
30.10.2022 | 22:13

BASKET LEAGUE 2022-2023 / – ( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόνο έκπληκτος δεν ήταν από την σπουδαία εμφάνιση των Ταρίκ Μπλακ και Μιχάλη Λούντζη στην άνετη νίκη επί του Λαυρίου.

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο ακόμη ένα παιχνίδι της Basket League, αυτό απέναντι στο Λαύριο, με τον Ταρίκ Μπλακ και τον Μιχάλη Λούντζη να ξεχωρίζουν, έχοντας από 21 πόντους κόντρα στο Λαύριο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως μόνο έκπληκτος δεν εμφανίστηκε από το γεγονός, τονίζοντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως “ο Μπλακ είναι ένας παίκτης εμπειρία από ΝΒΑ και EuroLeague και ο Λούντζης είναι παίκτης της Εθνικής. Το ότι έπαιξαν καλά δεν είναι έκπληξη. Εγώ θέλω να φροντίζω να είναι πάντα καλοί”.

Για να συνεχίσει: “Με εξαίρεση το ματς με τη Μονακό που δεν ήμασταν καλοί, έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο. Ήταν διαδικαστικό το ματς σήμερα. Κάναμε κάποια πράγματα σήμερα καλύτερα σε σχέση με τη Μονακό, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία σήμερα. Πλέον κοιτάμε το ματς με τη Βαλένθια και εκεί πρέπει να τα κάνουμε όλα καλύτερα”.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην press conference του αγώνα πρόσθεσε: “Ήταν ένα παιχνίδι στην διαδικασία του ελληνικού πρωταθλήματος στο οποίο και οι δύο προπονητές θέλαμε να μετρήσουμε κάποια πράγματα. Θεωρώ πως ήταν χρήσιμο ματς, κυρίως για το Λαύριο, αλλά και για εμάς, γιατί είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν. Το γεγονός ότι μοιράσαμε 28 ασίστ δείχνει πως είχαμε μια ομαδικότητα, χωρίς ωστόσο να υπερβάλουμε σε κατοχές και οδήγησε σε αυτή τη μεγάλη διαφορά και τη νίκη. Ας μείνουμε σε αυτό. Εύχομαι καλή τύχη στο Λαύριο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό