17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά μου στην Ελλάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λούκας Ρουπ μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα «mannheimer-morgen.de», σχετικά με τη ζωή του στην Ελλάδα και τον Άρη, αλλά και πως βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, τώρα που αφήνει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του.

Διαβάστε όσα είπε:

«Η ζωή εδώ στην Ελλάδα είναι υπέροχη. Απολαμβάνω τον καιρό, την πόλη, τους ανθρώπους, το φαγητό και το τοπίο. Υπάρχουν όμως και σκοτεινές πλευρές. Είναι δύσκολο για τους συλλόγους να παίζουν χωρίς κόσμο γιατί συν τοις άλλοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά».

Για την πορεία του στον Άρη:

«Ο μηνίσκος μου ήταν πειραγμένος. Τίποτα κακό, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να ξαναφτιάξω και να μείνω έξω για 2,5 μήνες μετά το χειρουργείο. Τα νέα είναι καλά. Το γόνατο είναι εντάξει, αλλά απαιτείται υπομονή όταν επιστρέφεις. Σίγουρα δεν είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Αλλά έχω μάθει να ακούω το σώμα μου… Δεν θέλω μόνο να βοηθήσω τον σύλλογο και την ομάδα, αλλά θέλω επίσης να δείξω τον εαυτό μου.

Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από τη δουλειά μου εδώ. Μπορώ να με φανταστώ όμως να μένω ή να επιστρέψω στη Γερμανία. Θέλω να παίξω σε καλό επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμα. Τόσο φιλόδοξος είμαι. Και εφόσον το σώμα μου συνεργάζεται και διασκεδάζω, δεν πειράζει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό