25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Δεν γουστάρω που του έχω δώσει τραγούδια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους ήρθε να στηρίξει με δηλώσεις του ο Νίκος Μωραΐτης, με τον γνωστό στιχουργό να αφήνει «καρφιά» και για τον Σάκη Ρουβά.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μωραΐτης μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι!», όπου και ανέφερε πως: «ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Γιώργο Νταλάρα είναι μια δουλειά ετών, που περιλαμβάνει 10 κοινωνικά τραγούδια. Είμαι περήφανος για αυτήν τη δουλειά».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που έχουν προκαλέσει κύμα συζητήσεων, αναφέρει:

«Αυτό που είπε στην ουσία είναι ‘σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει’. Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι ‘έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα’. Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε.

Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και να το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται».

«Δεν γουστάρω που έχω δώσει κάποια τραγούδια στον Σάκη Ρουβά»

Παράλληλα, ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε και στην κριτική που άσκησε ο Γιώργος Νταλάρας στον Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο να «κατακεραυνώνει» τον γνωστό ποπ τραγουδιστή.

«Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό