20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR «ίδρωσε» για να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού Κολοσσού και εν τέλει να αποδράσει από τη Ρόδο με σκορ 79-74. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν φανερά εκνευρισμένος με την απόδοση των παικτών του που κινήθηκαν μακριά από τα καλά τους στάνταρ, αφού έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση χωρίς να χαιρετήσει τους αντιπάλους.

Εν συνεχεία, ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» ξαναβγήκε στο παρκέ για να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι, εκφράζοντας τα σοβαρά παράπονα που είχε από συγκεκριμένους παίκτες του και δη από τον Λούκα Βιλντόσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην flash interview της ΕΡΤ ο Εργκίν Αταμάν:

«Τραγικό ματς, τραγική εμφάνιση. Αν νομίσεις ότι είσαι μεγάλος και ότι μπορείς να νικήσεις χωρίς ενέργεια, γίνεται αυτό το πράγμα. Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ήταν απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Νικήσαμε χάρη στην τύχη στο τέλος. Θέλω να κάνω παράπονα για παίκτες και ειδικά για τον Βιλντόζα. Ο Λούκα Βιλντόζα δεν μπορεί να έχει 1/7 εντός παιδιάς και δεν μπορεί να μην έχει παράπονο που δεν παίζει στη Εuroleague. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου έχει μειωθεί. Να είμαστε έτοιμοι όλοι νομίζουν πως τα πάντα τελείωσαν. Την Πέμπτη παίζουμε σημαντικό ματς κόντρα στην Άλμπα. Αν παίξουμε έτσι θα χάσουμε όλη τη σεζόν στο τελευταίο ματς στη Εuroleague. Κάνω επίθεση στους παίκτες μου για αυτό».

Το ξέσπασμα του Αταμάν είχε και συνέχεια αφού ήταν «πυρ και μανία» στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα θλιβερό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν παίξουμε έτσι και νομίζουμε ότι γίναμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη θα χάσουμε την Πέμπτη ό,τι έχουμε χτίσει όλους αυτούς τους μήνες. Σήμερα παίξαμε απαίσιο μπάσκετ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό