16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Δεν ήταν η βραδιά μας, πάρα πολύ αποτελεσματική η Μακάμπι’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
07.03.2024 | 21:56

Ο Σαντιάγο Έσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαντιάγο Έσε στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της Μακάμπι όσον αφορά στη μετατροπή των ευκαιριών της σε γκολ ενώ δήλωσε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βρέθηκαν σε καλή βαρδιά απέναντι στους Ισραηλινούς.

Ο Ολυμπιακός συνετρίβη με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους “16” του Conference League και είδε τις ελπίδες του για πρόκριση στα προημιτελικά να εξανεμίζονται, με τον Σαντιάγο Έσε να παραδέχεται με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV πως οι ερυθρόλευκοι δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά.

“Δεν ήταν η βραδιά μας σήμερα. Ξεμαρκαρίστηκαν πολύ εύκολα σε δύο φάσεις πολύ γρήγορα στην αρχή του παιχνιδιού, έβαλαν δύο γκολ. Νομίζω πως αυτό ήταν ένα πολύ κακό ξεκίνημα από την πλευρά μας

Στη συνέχεια εμείς προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, εκείνοι με τρεις προσπάθειες κατάφεραν να βάλουν τρία γκολ. Πραγματικά ήταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί και εμείς πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μέσος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό