17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Δεν ήταν εύκολο ματς, ο Μάρκος Αντόνιο έχει ποιότητα και αποτελεί εναλλακτική για εμάς’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
03.01.2024 | 22:11

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά την τεσσάρα επί του ΟΦΗ, ανέφερε ότι το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για τον ΠΑΟΚ, ενώ έμεινε ευχαριστημένος με την παρουσία του Μάρκος Αντόνιο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του, αν και τόνισε ότι το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Παράλληλα στάθηκε στον Μάρκος Αντόνιο που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο, λέγοντας ότι με την ποιότητά του είναι πλέον κι αυτός μια λύση για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: Για το ματς: “Είχαμε να δουλέψουμε αρκετά στο ματς. Ίσως το αποτέλεσμα ήταν έτσι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε τα πέναλτι, αλλά δεν ήταν εύκολο. Χρειαζόμασταν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο ΟΦΗ έχει ποιότητα μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι, όπως δεν μπορούν κάποιες άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να παίξουμε καλά στους χώρους που βρήκαμε. Είχαμε την υπευθηνότητα και παίξαμε καλά”.

Για τον Μάρκος Αντόνιο που τον χρησιμοποίησε στην κορυφή: “Είδατε ότι οι παίκτες έδειξαν με τις κινήσεις τους ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες καταστάσεις και θέσεις. Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί σε άλλες καταστάσεις. Ο Μουργκ και ο Κωνσταντέλιας έτρεξαν πολύ και κουράστηκαν Μπήκε στο 2-0 και τα πήγε πολύ καλά. Έχει ισχυρή ποιότητα, να μάχεται να παλεύει. Δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για εμάς”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό