17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δεν έχω φύγει από συνέντευξη, ούτε έχω βρίσει δημοσιογράφο»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τη θέση μου την ξέρετε, θαυμάζω και αγαπώ και δεν θα πω τίποτα, όπως πιστεύω πως κανείς δεν θα έπρεπε να πει τίποτα»

Μπορεί να είπε ότι δεν θα απαντήσει για όσα έχει πει εσχάτως ο Γιώργος Νταλάρας, όμως η Ελένη Δήμου πέταξε την… μπηχτή της για τη συμπεριφορά του προς τους δημοσιογράφους. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή.

«Η Σάννυ είναι από τις αγαπημένες μου γυναίκες του λόγου και της ποίησης. Το αν είμαστε σε μία ανθρωποφαγική εποχή θα το κρίνετε εσείς, εγώ το έχω κρίνει προ πολλού», δήλωσε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για τους νεότερους καλλιτέχνες που διαφημίζουν προϊόντα, η ερμηνεύτρια δεν δίστασε να κάνει φανερή την ενόχλησή της.

«Μην μου το πας εκεί πλαγίως, δεν θα μιλήσω καθόλου αυτό. Τη θέση μου την ξέρετε, θαυμάζω και αγαπώ και δεν θα πω τίποτα, όπως πιστεύω πως κανείς δεν θα έπρεπε να πει τίποτα. Εγώ είμαι σαν τύπος απότομη, παρ’ όλα αυτά δεν έχω φύγει από συνέντευξη, ούτε έχω βρίσει δημοσιογράφο», τόνισε η Ελένη Δήμου.

«Υπάρχουν κανόνες. Παιδιά, σας παρακαλώ, τους ανθρώπους που δίπλα από το όνομά τους μπαίνει η λέξη «πολιτισμός», σεβαστείτε τους», επισήμανε η τραγουδίστρια στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Ελένη Δήμου δεν δίστασε να αποχωρήσει από το σημείο, διακόπτοντας απότομα τις δηλώσεις της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό