21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Δεν έχω μαγικό ραβδί, θέλουμε καλές εμφανίσεις και σταθερότητα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μαρθελίνο είναι με κάθε επισημότητα νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ. Ο Ισπανός, που θα βρεθεί και πάλι στον δρόμο του Παναθηναϊκού (ήταν το καλοκαίρι στη Μαρσέιγ) ανάφερε ότι δεν έχει μαγικό ραβδί και πως χρειάζεται βήμα βήμα να γίνεται η δουλειά.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Ξέρετε το όνομά μου, το όνομά μου είναι Μαρθελίνο Γκαρθία, με ξέρετε και ως Μάρθε. Δεν με ξέρετε όμως ούτε ως σωτήρα ούτε ως θαυματοποιό. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εποχή που έφυγα, αλλά με τον χρόνο σίγουρα κατάλαβα τι ήταν σημαντικό.Τα καλά σε αυτή την ομάδα ήταν σίγουρα περισσότερα από τα άσχημα και είναι χαρά μου που επέστρεψα σε αυτή την φανταστική ομάδα με το φανταστικό στάδιο.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά. Σίγουρα θες να αρχίζεις κάτι από την αρχή αλλά, έτσι είναι αυτή η δουλειά. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Θέλουμε να αλλάξουμε την έκφραση στο πρόσωπο του προέδρου στα επόμενα ματς. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Θέλω όμως να δω αφοσίωση και ειλικρίνεια. Αν δεν πίστευα ότι το ρόστερ είναι καλό δεν θα ήμουν εδώ. Θέλουμε καλές εμφανίσεις και σταθερότητα. Πρέπει όμως να πάμε βήμα, βήμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό