18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Δεν έχω κάνει ακόμη καμία συζήτηση με τον ΣΚΑΪ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Φαίη Σκορδά συνάντησε η κάμερα αλλά και η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της από την Ρώμη, όπου ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο για επαγγελματικούς λόγους.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, μεταξύ άλλων, απάντησε και στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον την επόμενη σεζόν:

«Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ,  είναι πολύ νωρίς ακόμα, τα έχω πει και στην εκπομπή. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα για του χρόνου», είπε η Φαίη Σκορδά ενώ στη συνέχεια σχολίασε την κριτική που της άσκησε το Σάββατο το πρωί η Μπέττυ Μαγγίρα, επειδή κάποιος δημοσιογράφος της εκπομπής της έκανε «πέσιμο» στην Δανάη Μπάρκα, την οποία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδέχεται να αντικαταστήσει του χρόνου στην πρωινή ζώνη του Mega.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε:

«Αυτή η σκηνή που η Φαίη Σκορδά έστειλε συνεργείο να πάρει δήλωση από την Δανάη Μπάρκα ήταν λίγο awkward, αμήχανο. Λέω ρε παιδί μου πως μπορεί να αισθανόταν τώρα η Δανάη απαντώντας στο συνεργείο της Φαίης Σκορδά; Πιστεύω ότι κανένας δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση Μάρτη μήνα. Μπορεί στην Φαίη να έχει γίνει πρόταση. Αν ίσχυε αυτό, θα έστελνε κάμερα η Φαίη Σκορδά; Τι τηλεοπτικός πολιτισμός θα πω εγώ! Καταπληκτικό».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε στο να απαντήσει:

«Τότε δε θα έπρεπε να πηγαίνω σε καμία εκπομπή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό