18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του καινούργιου αρχηγού

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πολιτική επάρκεια του καινούργιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και για τον προβληματισμό του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο Πέτρος Κόκκαλης σε νέες του δηλώσεις. 

Συγκεκριμένα, με την αποχώρησή του από την ομάδα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο ευρωβουλευτής μίλησε για την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον νέο αρχηγό και την πολιτική ομάδα.

«Δεν έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του καινούργιου αρχηγού, όπως και δεν έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο που πολιτεύεται η πολιτική ομάδα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κόκκαλης.

Ο «μαθητευόμενος μάγος» Στέφανος Κασσελάκης 

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Στέφανο Κασσελάκη ως «μαθητευόμενο μάγο», υπογραμμίζοντας ότι «φαίνεται πως αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί».

Σχετικά με την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή, σχολίασε «είχε κάτι πιο σημαντικό να κάνει ο πρόεδρος εκείνη την ημέρα για να μας έχει όλους εκεί πέρα 2 ώρες και ένα τέταρτο; Δεν είναι καθόλου σοβαρό».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα και για τον εάν διατηρούν επαφές, ο Πέτρος Κόκκαλης ανέφερε ότι κρατάνε ακόμη επαφές και ότι ο κ. Τσίπρας «είναι πολύ προβληματισμένος για τις εξελίξεις στο κόμμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό