20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που με στενοχώρησαν

Ειδήσεις Ελλάδα

«Με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον “έσκασε λίγο το χειλάκι” τους»

Στην εκπομπή «Πρωινό» και την κριτική που του άσκησαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συντελεστές της εκπομπής για το block που τους έχει κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, τι ήταν αυτό που τον στενοχώρησε από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ανέφερε πως τον ενόχλησε, ότι έκαναν «γκάλοπ», για να δουν ποιους έχει μπλοκάρει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Κάνανε γκάλοπ στο Πρωινό ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια, ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους, επέλεξα να μην έχω σχέση με το Πρωινό, εκτός της κας Καλύβα, που δεν γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το σκετσάκι που έκαναν, έδειξαν πως σε ένα “πρωινό” δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που με στενοχώρησαν. Που με τους περισσότερους έχουμε φάει “ψωμί κι αλάτι” στο παρελθόν, συνεργαζόμενοι και “πολεμώντας” για τους ίδιους στόχους. Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή “μπλοκ-στο-μπλοκ”» πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατέληξε λέγοντας ότι «πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα από το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι, χωρίς να είναι, μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Μακάρι να “γκρεμίστηκε κανάς φούρνος” και να τους παρατήρησε. Με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον “έσκασε λίγο το χειλάκι” τους στο “Πρωινό”. Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό