16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δεν έχει χαρακτηριστικά αρχηγού, γκρινιάζει όλη την ώρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόι Κιν έβγαλε στη… σέντρα τον Μπρούνο Φερνάντες και ανέφερε πως δεν έχει τη «στόφα αρχηγού» που χρειάζεται, αφού «γκρινιάζει όλη την ώρα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο Ολντ Τράφορντ και η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» προβλημάτισε πολλούς ανά τον κόσμο. Ο Ρόι Κιν, πρώην ποδοσφαιριστής τους, κατέκρινε στο SKY Sports την απόφαση να είναι ο Μπρούνο Φερνάντες ο αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Βλέποντας ξανά τον Φερνάντες θα τον έβγαζα από αρχηγό 100%. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη απόφαση, πήραν επίσης την αρχηγία από τον Μαγκουάιρ, αλλά ο Φερνάντες δεν έχει τη στόφα αρχηγού. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης χωρίς αμφιβολία, αλλά αυτό που είδα, το κλαψούρισμα, την γκρίνια του και το να πετάει συνεχώς τα χέρια του στον αέρα.

Πραγματικά δεν είναι αποδεκτό. Από ό,τι είδα, θα έβγαζα το περιβραχιόνιο από πάνω του. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Θα ξεκινούσα λοιπόν, με αυτό γιατί ο προπονητής είναι ικανός να το κάνει.

Ο Φερνάντες είναι ένας λαμπρός ποδοσφαιριστής, αλλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αρχηγού είναι το αντίθετο από αυτό που θα ήθελα σε έναν αρχηγό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό