24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν έχει μπλέξει ποτέ, δεν έχει βλάψει κανέναν» Ξέσπασε η μητέρα της «Λορέλας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν». Επιμένει στην αθωότητα της κόρης της, η μητέρα της 30χρονης «Λορέλας», που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, ελπίζοντας ότι η αθωότητα του παιδιού της θα αποδειχθεί σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η 30χρονη «Λορέλα» όσο και ο 34χρονος από την Εκάλη κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία.

Αρχικά η μητέρα της 30χρονης ανέφερε ότι η νεαρή γυναίκα δούλευε συστηματικά προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του σπιτιού της, επισημαίνοντάς παράλληλα ότι το παιδί της ουδέποτε θα έκανε κακό σε κάποιον, πόσο μάλλον να μπλέξει σε ένα τέτοιου είδους κύκλωμα.

«Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ» είπε αρχικά η μήτερα.

«Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα.

Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά.

Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…» κατέληξε η μητέρα της 30χρονης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό