15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν άλλαξε τίποτα από την εποχή πριν το 2008

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το ότι ο μέχρι πρότινος υπουργός Αγροτική Ανάπτυξης πιάστηκε στα “πράσα” μαζί με τον γαλάζιο -μέχρι πρότινος επίσης- δήμαρχο Σπάρτης να περιγράφουν επιχαίροντας πολιτικές που μας οδήγησαν στην πτώχευση, όπως ακριβώς φέρεται να έκανε σε άλλο βίντεο και ο νέος πουργός που διορίζει τώρα ο κ. Μητσοτάκης, απλώς επιβεβαιώνουν πως τελικά δεν άλλαξε τίποτα από την εποχή πριν το 2008», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25. 

«Όπως και τότε, έτσι ακριβώς και σήμερα, μοιράζουν δανεικό χρήμα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο από το Κοινοβούλιο και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και έπειτα επαναπαύονται στη “λογική” του “έχει ο Θεός”, φίλοι μας είναι οι δανειστές θα τα βρούμε μετά τις εκλογές! Όπως και τότε λοιπόν, έτσι και σήμερα, η ολιγαρχία ξεκοκαλίζει νέα δάνεια, τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός και τα παιδιά του πολλαπλάσια», συνεχίζει το ΜέΡΑ25 και σχολιάζει:

«Δεν μας ξαφνιάζει λοιπόν καθόλου αυτή η παραδοχή Λιβανού, ούτε η αναφορά Δούκα, ούτε ακόμα και οι δηλώσεις Γεωργαντά, εξάλλου η ίδια η Μητσοτάκης Α.Ε. πέρα από την έντονη αντίδρασή της, που όλα αυτά έγιναν ον κάμερα και διέρρευσαν στη συνέχεια και πήραν μεγάλη επικοινωνιακή έκταση, δεν έχει αλλάξει τρόπο να πολιτεύεται-ούτε και δείχνει να θέλει».

«Σε νηνεμίες και φυσικές καταστροφές, σε φούσκες ανόδου και χρεωκοπίες, η Νέα Δημοκρατία Μία πολιτική έχει, και Μία δικλείδα ασφαλείας: να γαντζώνεται στην εξουσία με εφόδιο και έπαθλο τα Λεφτά των Άλλων, και να θυσιάζει μία στο τόσο τον εκάστοτε “αδύναμο κρίκο” που πιάστηκε στα πράσα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό