19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις στην Αθήνα για ναρκωτικά και παρεμπόριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε 484 ελέγχους ατόμων, 171 προσαγωγές και 57 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ. ΑΣ. το χρονικό διάστημα από 26 έως και 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο επιχείρησης υπό την Υποδιεύθυνση Περιπολιών για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συλλήψεις αφορούσαν αδικήματα όπως κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παρεμπόριο και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ 11 άτομα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα μας. «Στόχος της δράσης», επισημαίνεται από τη ΓΑΔΑ, «η οποία αναπτύχθηκε σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος (Πλάκα, Αναφιώτικα και Θησείο), κεντρικές πλατείες (Μοναστηρακίου, Ομονοίας και Κλαυθμώνος) και κεντρικές οδικές αρτηρίες του ιστορικού κέντρου (Οδούς Ερμού και Αθηνάς), ήταν η πρόληψη και η καταστολή της παραβατικότητας, ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και η πάταξη παράνομου υπαίθριου εμπορίου από πλανόδιους πωλητές».

Επίσης, διενεργήθηκαν πολλαπλοί έλεγχοι για τη νόμιμη λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα διενεργήθηκαν έλεγχοι και για την τήρηση των μέτρων που αφορούν την αντικαπνιστική νομοθεσία. «Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από την Υποδιεύθυνση Περιπολιών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας», σημειώνει το δελτίο Τύπου της ΓΑΔΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό