18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή Χεζόνια στον Παναθηναϊκό AKTOR οι Ισπανοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα και οι ειδήσεις που έρχονται από την Ισπανία, για τον Μάριο Χεζόνια, που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είναι πια δεδομένη η μεταγραφή του στην ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Μάριο Χεζόνια, φέρεται να έχει κλείσει στο «τριφύλλι». Η Ισπανική εφημερίδα Sport αναφέρθηκε στις εκκρεμότητες των συμβολαίων στην Ρεάλ, και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Κροάτη φόργουαρντ, για το μέλλον του. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι η μεταγραφή του προς την Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού» φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, μετά και την αγωνιστική κάθοδο των Μαδριλένων.

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας σε Μέσο στην χώρα του σχολίασε αυτά τα δημοσιεύματα που ανά καιρούς…. φουντώνουν, λέγοντας ότι δεν ασχολείται με ότι γράφει ο καθένας και δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον του: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Και σίγουρα δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας».

Πάντως η Sport, θέλησε να συνδυάσει την κακή πορεία της «Βασίλισσας» και τις τρεις συνεχόμενες ήττες της στην Euroleague, με τα συμβόλαια που αναμένεται να λήξουν και το πιθανό μέλλον των παικτών.«Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη, ο Έντι Ταβάρες δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον σύλλογο και δεν φαίνεται ότι θα το κάνει σύντομα, οι βετεράνοι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ διανύουν τους τελευταίους μήνες στο μπάσκετ και ο Μούσα έχει NBA-out» αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό