20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δείτε το βίντεο της διαφυγής των εκτελεστών του 44χρονου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη διαφυγή των δραστών που εκτέλεσαν τον 44χρονο στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο διακρίνεται το SUV με τους εκτελεστές να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από τον τόπο του εγκλήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν το θύμα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος του βενζινάδικου και συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της Φρατζή με την Ηλία Ηλιού. Τότε, τον πλησίασε ένα τζιπ με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό επιβαινόντων οι οποίοι άρχισαν να τον γαζώνουν με δεκάδες σφαίρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο 97 κάλυκες.

Ο 44χρονος Ε.Ζ. ένα από τα «βαριά» ονόματα της νύχτας πέφτει νεκρός, έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στην περιοχή. Μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα γκλοκ οπλισμένο στο τσαντάκι του.

Δείτε το βίντεο με τη διαφυγή των εκτελεστών από τον τόπο του εγκλήματος:

Είχε γλιτώσει το 2018 

Πρόσωπο γνωστό στις αρχές ο 44χρονος είχε βρεθεί απέναντι από εκτελεστές με καλάσνικοφ και το 2018. Στις 30 Οκτωβρίου του 2018 ο Ε.Ζ. βλέπει τους εκτελεστές του μέσα σε ένα βαν στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Ο 44χρονος γλιτώνει πιθανότατα επειδή μπλόκαρε το όπλο των εκτελεστών του.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό