18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δείτε τι κάνει η απίστευτη ανάρτηση του κινεζικού Nio ET9 ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nio ξεχωρίζει ως μια από τις κορυφαίες κινεζικές εταιρίες με υψηλά πρότυπα ποιότητας και πολλές ενδιαφέρουσες τεχνολογικές καινοτομίες.

Ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύθηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo αναδεικνύει την ευελιξία του συστήματος ανάρτησης της εταιρίας, δείχνοντας το Nio ET9 να… χορεύει και να απομακρύνει αβίαστα το χιόνι και τον πάγο από το αμάξωμά του με το σύστημα ανάρτησης SkyRide.

Ένα δεύτερο βίντεο απεικονίζει το Nio ET9 ως έναν επιδέξιο σερβιτόρο που μεταφέρει ποτήρια με ασφάλεια κινούμενο πάνω σε σαμαράκια, αναδεικνύοντας τη σταθερή οδήγηση του σε δύσκολες συνθήκες.

Ένα τρίτο βίντεο, με τίτλο «δοκιμή κραδασμών υψηλής συχνότητας», αποδεικνύει την στιβαρότητα του συστήματος, καθώς οι τροχοί του Nio ET9 αναπηδούν στο έδαφος χωρίς να προκαλούν καμία διαταραχή στο εσωτερικό.

Το Nio ET9, που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο ως πολυτελές μοντέλο-ναυαρχίδα, στοχεύει να ανταγωνιστεί φημισμένα ηλεκτρικά οχήματα όπως τα Mercedes EQS, BMW i7, Porsche Panamera, Tesla Model S και Lucid Air.

Διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες που συνδυαστικά αποδίδουν 697 ίππους με μια μπαταρία 120 kWh, με δυνατότητες ταχείας φόρτισης. Παράλληλα με την εξελιγμένη ανάρτηση SkyRide, το Nio ET9 διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό