17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δείτε τα τρία animated s για την υπόθεση του RPG

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενόσω προετοιμαζόμαστε για την έλευση του πολυαναμενόμενου Starfield τον Σεπτέμβριο, η Bethesda ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση του παιχνιδιού μέσα από τρία animated s που αποτελούν όλα μαζί μέρος της συλλογής The Settled Systems: A Starfield Animated Anthology.

The Hand That Feeds: Δύο Neon αδέσποτοι αρουραίοι, η Ada και ο Harper, συνεργάζονται για να «ψειρίζουν» τους πλούσιους που καταφθάνουν στην πόλη για να χαλαρώσουν. Όταν η Ada έρχεται σε ένα ηθικό δίλημμα, τραβά την προσοχή της Ryujin Industries που της προσφέρει μια συναρπαστική νέα εμπειρία. Αλλά με ποιο κόστος;

Where Hope is Built: Η Vanna είναι μια ορφανή από την Akila City που επιθυμεί απεγνωσμένα να εξερευνήσει τα αστέρια και το μόνο που την εμποδίζει είναι το χαλασμένο διαστημικό σκάφος της. Η αναζήτηση ανταλλακτικών σε όλη την πόλη την φέρνει αντιμέτωπη με διάφορους κινδύνους, καθώς πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο όνειρο της.

Supra Et Ultra: Στην πόλη New Atlantis, την πρωτεύουσα των United Colonies, ο πιλότος Kent ονειρεύεται να ζήσει στο πιο όμορφο μέρος των Settled Systems. Αφότου γίνεται μέλος της UC Vanguard και ανέρχεται στην ελίτ της πρωτεύσουσας, σύντομα διαπιστώνει ότι οι περιπέτειες που τον περιμένουν έξω από τον πλανήτη είναι αυτό που πραγματικά ζητούσε.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για Windows PC και Xbox.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό