23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δείτε μία ιδιωτική συλλογή/μουσείο με 440 σπάνια αυτοκίνητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο YouTuber «Mr JWW» επισκέφτηκε πρόσφατα την ιδιωτική συλλογή/μουσείο  American Muscle Car Museum και μας δίνει μία πρώτη εικόνα.

Ένας δισεκατομμυριούχος από τη Φλόριντα, ο Mark Pieloch, δημιούργησε μια εξαιρετική συλλογή από κλασικά και (κάποια) μοναδικά αυτοκίνητα σε ένα ιδιωτικό μουσείο που βρίσκεται στην πόλη Μελβούρνη της Φλόριντα. Το American Muscle Car Museum φιλοξενεί 442 οχήματα και ο Mark Pieloch, επιμένει ότι κάθε ένα από αυτά πρέπει να είναι έτοιμο για οδήγηση, 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο. Από τις κλασικές Porsche μέχρι τα Ford Supercars και φυσικά όλα τα American muscle cars.

Ένας YouTuber με το όνομα «Mr JWW» επισκέφτηκε πρόσφατα το μουσείο, μας δίνει μία πρώτη εικόνα και μας παρουσιάζει εκτός από τα μοναδικά σπορ αυτοκίνητα και μερικά vintage τρακτέρ Porsche που κατασκευάστηκαν από 1957 έως 1963.

Ο Pieloch (ο οποίος δημιούργησε την αυτοκρατορία του από τις ζωωτροφές και τα φάρμακά για ζώα συντροφιάς) είχε αρχικά τον στόχο να δημιουργήσει ένα μουσείο για muscle cars. Καθώς η συλλογή μεγάλωνε με τα χρόνια, το φάσμα των επισκεπτών άνοιξε και εκείνος πρόσθεσε περισσότερα αυτοκίνητα για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στην έκθεση. Ο ίδιος οδηγεί κάθε ημέρα από ένα (εκτός από τα αγωνιστικά και τα τρακτέρ) για να μετακινείται στη δουλεία ή τις εκδρομές του. Όσο για τα αγωνιστικά κλείνει διάφορες πίστες και τα οδηγεί εκεί μαζί με φίλους.

Μερικά από τα κομμάτια

Τα κυριότερα σημεία της συλλογής περιλαμβάνουν μία αυθεντική Alan Mann Racing Ford GT40, ένα από τα δύο μόνο αυτοκίνητα, που κατασκευάστηκαν. Γύρω της έχει Ford GT του 2005 και του 2006 τα οποία περιβάλλουν την σπάνια GT40. Στη συλλογή βρίσκεται επίσης μία εμβληματική Shelby Series 1, το σπορ αυτοκίνητο που ενέπνευσε στη συνέχεια τις Shelby Series 2 coupe . Η Series 1 είναι σταθμευμένη ανάμεσα σε εντυπωσιακές Shelby Cobras.

Στο βλέπουμε επίσης την εντυπωσιακή συλλογή των Porsche 991, ένα από τα πρώτα Ford GPW και αρκετά σπάνια σπορ αυτοκίνητα. Μπορούμε να καταλάβουμε από τις εκφράσεις του προσώπου του Youtuber ότι έχει ενθουσιαστεί από τη συλλογή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό