18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

‘Δείξαμε ξανά χαρακτήρα μετά από μια δύσκολη διαβολοβδομάδα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
24.12.2023 | 23:11

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Απόλυτα ευχαριστημένος με το 11/11 του Παναθηναϊκού AKTOR στην Stoiximan Basket League ο Εργκίν Αταμάν, που στάθηκε στον χαρακτήρα που επέδειξαν οι πράσινοι κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε νικηφόρα (54-69) από έδρα του Προμηθέα Πάτρας για να κάνει το 11/11 στην Stoiximan Basket League. Ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το πέρας της αναμέτρησης, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από το απόλυτο νικών της ομάδας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και από τον χαρακτήρα που επέδειξαν οι πράσινοι μετά από τη διπλή εκτός έδρας δοκιμασία που προηγήθηκε στην EuroLeague.

“Ολοκληρώσαμε αήττητοι και στην κορυφή το πρώτο μέρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Σήμερα δείξαμε ξανά χαρακτήρα μετά από μια δύσκολη διαβολοβδομάδα”, ανέφερε ενδεικτιά ο Τούρκος τεχνικός.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κόουτς Αταμάν ανέφερε: “Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ που στη χώρα μου, χάσαμε δύο παιδιά που μόνη τους δουλειά ήταν να προστατέψουν τον κόσμο. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια και σκληρή δουλειά, σήμερα δείξαμε ξανά καλό χαρακτήρα, απέναντι σε μία επιθετικογενή ομάδα.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, γιατί έπαιξε καταπληκτική άμυνα και όλη την ομάδα γενικά, γιατί έπαιξε ως σύνολο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που είναι συνέχεια μαζί μας, σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι η δύναμή μας. Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας, αήττητοι και στην πρώτη θέση. Αυτός ήταν ο σκοπός μας”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό