18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δανάη Μπάρκα: Το παίζουν «επαγγελματίες» και έχουν κάνει επάγγελμα την κατινιά, την βία, την αδιακρισία και τον λαϊκισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σήμερα βγήκα θετική στον co. Και την προηγούμενη φορά που είχα κολλήσει ήμουν καλά. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα, αν εξαιρέσεις λίγος το μπούκωμα», είπε την Παρασκευή (13/10) για την απουσία της από την εκπομπή η Δανάη Μπάρκα σε απευθείας μετάδοση από το σπίτι της.

Το βράδυ του Σαββάτου (14/10) όντας σε καραντίνα η παρουσιάστρια του Mega θέλησε εκφράσει τις σκέψεις της με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Το κείμενο που έγραψε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο. Το να την ακολουθείς, είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν λάθη, θα υπάρχει παρορμητισμός, θα υπάρξει εκτροχιασμός, ατοπήματα, αλλά στο τέλος το καλό θα κερδίσει και το φως θα λάμψει. Στα λόγια το παίζουμε όλοι ποιητές και στις πράξεις είμαστε τα πιο σκοτεινά αιμοβόρα ζώα.

Παρατηρώ ανθρώπους να αναζητούν (;;) τον ρομαντισμό και είναι οι πρώτοι που τον καταπατούν και που δεν διστάζουν να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάολο για να “λάμψουν” μέσω αυτής της εντελώς παροδικής χρυσόσκονης. Παρατηρώ ανθρώπους που έχουν παιδιά να κρίνουν κουνώντας το δάχτυλο άλλες οικογένειες (μάνες και παιδιά) λες και δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι αυτό από μόνο του, αλλά θέλουν να μαστιγώσουν άλλο λίγο τον κάθε άνθρωπο που κανείς μας δεν ξέρει τι περνάει.

Παρατηρώ ανθρώπους που πρώτα χλευάζουν, μειώνουν και χτυπούν άλλους όμως αν τους σχολιάσεις εσύ ξαφνικά θίγονται χωρίς καν να αντιληφθούν την ουσία. Παρατηρώ ανθρώπους να το παίζουν “επαγγελματίες” και τελικά έχουν κάνει επάγγελμα την κατινιά, την απαισιοδοξία, την μεμψιμοιρία, την βία, την αδιακρισία και τον λαϊκισμό. Και ξαφνικά, βγαίνεις στο μπαλκόνι βλέπεις μια γιαγιούλα να ποτίζει τα λουλούδια και να μιλάει στο σκυλάκι της και λες «“α, υπάρχει κι αυτό”».

Γιατί άραγε στεκόμαστε στα άσχημα και χάνουμε τα όμορφα. Μήπως μας έχει γίνει συνήθεια το σκοτάδι; Μήπως έχει περάσει στο αίμα μας πλέον η φρίκη, η δυστυχία, η ανασφάλεια και μένουμε στα δυσάρεστα; Μήπως τα παίρνουμε όλα εντελώς προσωπικά και καταλήγουμε να αισθανόμαστε ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω μας; Μήπως τελικά δεν έχουμε μάθει να ζούμε;;;» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό