23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δανάη Μπάρκα: Ανέβασε μια φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει σήμερα το πρωί ότι ο αγαπημένος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης 20/3.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες».

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή, ενώ η Δανάη Μπάρκα πήγε απευθείας μετά την εκπομπή της. Άλλωστε, η ίδια έχει δηλώσει ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο δεύτερος πατέρας της.

Η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι της Παρασκευής 22/3 ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, όπου κρατάει το χέρι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και έγραψε: «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σε αγαπάω».

Δείτε την φωγτογραφία που ανέβασε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό