22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δαμιανή και Αντρέι έτοιμοι να οδηγήσουν τους Λασκαραίους στην κόλαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα του Αντ1, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, είδαμε τον Μάρκο να παίρνει μια πολύ σκληρή απόφαση σχετικά με την τύχη του Τζανή παρά το τις προσπάθειες της Δαμιανής, η οποία μόλις το έμαθε έκανε  τα πάντα για να τον αποτρέψει.

Ο Σπήλιος δεν δέχεται με τίποτα να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα το τίμημα να είναι μεγάλο για την κοπέλα. Από την άλλη πλευρά, ο  Αντρέι είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, ενώ η  Θεοφανώ θέλει ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό κατά πρόσωπο και γι αυτό ζήτησε απο την Αγάθη μια πολύ επικίνδυνη χάρη.

Όλα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ, στο νέο επεισόδιο της σειράς του Αντ1

Η Θεοφανώ παίρνει το ρίσκο και συναντά την Κυπριανή κατά πρόσωπο. Η συζήτησή τους, όμως, θα πάρει επικίνδυνη τροπή. 

Πηγή: Αντ1

Μετά την ακύρωση της συμφωνίας με τον Δραγουμάνο, οι σχέσεις των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες φτάνουν ξανά στα άκρα. Ο Τζανής προσπαθεί να βρει τρόπους για να επιβιώσει, αλλά η ζωή έξω απ’ την ασφάλεια του πύργου, προμηνύεται δύσκολη. Ο Βρώτσος παρακούει μια εντολή του Αντρέι, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Μια επιστροφή στον πύργο των Γερακάρηδων θα ανατρέψει ξανά τα δεδομένα. Ο Αντρέι μαθαίνει πως η Θεοφανώ βρήκε καταφύγιο στο μοναστήρι, αλλά η Θεοφανώ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον πατέρα της. Θα καταφέρει ο Αντρέι να την εντοπίσει;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό