14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δίπλα-δίπλα παρακολούθησαν την κλήρωση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού οι εκπρόσωποι των ομάδων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League και οι ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμαθαν τον αντίπαλο τους. Απ’ το χέρι του Κώστα Κατσουράνη ο «Δικέφαλος του Βορρά» έτυχε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην κλήρωση της Νιόν, στην Ελβετία, βρέθηκαν, σαφώς και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, Κώστας Βερνίκος και Μάκης Γκαγκάτσης και μάλιστα παρακολούθησαν τη διαδικασία ο ένας δίπλα στον άλλον. Στο τέλος και οι δύο έφυγαν χαρούμενοι, μετά την αποκάλυψη των ζευγαριών.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε, χθες (22/02), τη Φερεντσβάρος με συνολικό σκορ 2-0 (1-0 και στα δύο παιχνίδια) και μπήκε στη διαδικασία, ως ανίσχυρος, αφού «υποβιβάστηκε» απ’ το Europa League σε όμιλο με Φράιμπουργκ, Γουέστ Χαμ και Μπάτσκα Τόπολα.  Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του, με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν.

Ομάδες απ’ την ίδια χώρα δεν μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωπες. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαρτίου, με τα πρώτα εντός να γίνονται στην έδρα των ανίσχυρων. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου, στην «OPAP Arena», της ΑΕΚ, στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σερβέτ-Βικτόρια ΠλζενΆγιαξ-Άστον ΒίλαΜόλντε-Κλαμπ ΜπριζΟυνιόν Σεν Σιλουάζ-ΦενέρμπαχτσεΝτιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚΣτουρμ Γκρατς-ΛιλΜακάμπι Χάιφα-ΦιορεντίναΟλυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό