25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Δίπλα δίπλα οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR και της Φενέρ στις κερκίδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR και της Φενέρμπαχτσε πήραν θέση στην Uber Arena, αλλά… παραείναι κοντά για να γλιτώσουμε νέα επεισόδια. Και τα πράγματα φαίνονται άσχημα στο Βερολίνο προτού καν γίνει… τζάμπολ σε έναν από τους δύο ημιτελικούς.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε τα έβαλαν από νωρίς με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων για το Final Four της Ευρωλίγκα. Το ντου ήταν αναπόφευκτο, η αστυνομία δεν μπόρεσε να παρέμβει και τα αίματα άναψαν από νωρίς.

Things are getting spicy inside of the Uber Arena.

Panathinaikos and Fenerbahce fans are mixed in the stands, and they are already arguing. pic.twitter.com/tnt0r7jmSC

— Cesare Milanti (@cesaremilanti) May 24, 2024

Λίγη ώρα αργότερα τα πράγματα δεν δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς οι φίλοι των δύο ομάδων πήραν θέση μέσα στην Uber Arenaμ, όπου διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του F4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Φενέρμπαχτσε. Οπαδοί των δύο στρατοπέδων πήραν θέση στις κερκίδες, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Μάλιστα ορισμένοι φίλοι του «τριφυλλιού» είναι ακριβώς πάνω από τους Τούρκους και προμηνύεται πόλεμος… αντικειμένων.

Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η ψυχραιμία και να αφοσιωθούν στα δρώμενα εντός αγωνιστικού χώρου. Ζήτημα βέβαια είναι να αποφύγουμε και τη συνάντηση οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού εκτός κλειστού του Βερολίνου, μιας και αναπόφευκτα οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έχουν ήδη ξεκινήσει να μαζεύονται έξω από το γήπεδο, για να εμψυχώσουν την ομάδα τους στη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό