23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δίκη Φιλιππίδη: «Ο δικηγόρος των καταγγελλουσών έχει εταιρία μάνατζερ καλλιτεχνών»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο δικηγόρος των καταγγελλουσών έχει εταιρία μάνατζερ καλλιτεχνών με τον αδερφό της Παπαχαραλάμπους» υποστήριξε στην συμπληρωματική απολογία του ο ηθοποιός – Η δίκη διεκόπη μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Συμπληρωματική απολογία έδωσε σήμερα ο κατηγορούμενος για πράξεις σεξουαλικής βίας ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, παραθέτοντας νέα στοιχεία προκειμένου, όπως είπε, να αποκαλύψει ότι οι κατηγορίες είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής του. 

Ο ηθοποιός ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά ανατρέποντας τη ροή της ακροαματικής διαδικασίας (αναμενόταν η αγόρευση του εισαγγελέα) ισχυριζόμενος ότι κρίσιμα έγγραφα περιήλθανστα χέρια του εχτές και έτσι κατέθεσε αίτημα συμπληρωματικής απολογίας, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό. 

«Περιήλθαν στα χέρια μου έγγραφα στα οποία αποδεικνύουν πως ο δικηγόρος κ. Αλέξανδρος Μίτζιας – συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας – έχει συστήσει εταιρεία με τον αδερφό της κ Αννας Μαρία Παπαχαραλάμπους που εκπροσωπούν καλλιτέχνες.  Εκπροσωπεί τις κ.κ. Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου» υποστήριξε ο ηθοποιός  

Κατόπιν υποστήριξε πως η κόρη της Εβελίνας Παπούλια (μάρτυρας στη δίκη του) παίζει σε ταινία, της οποίας ο σκηνοθέτης εκπροσωπείται από τον Μίτζια. 

Σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έδρα της εταιρείας μάνατζερ καλλιτεχνών είναι το δικηγορικό γραφείο του κ.Μίτζια στην οδό Σόλωνος. 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η συνήγορός του, η οποία παρέδωσε στο δικαστήριο τα επίμαχα έγγραφα. 

«Όλο αυτό είναι οργανωμένο είναι υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα» είπε ο Πέτρος Φιλιππιδής. 

Απαντώντας, ο κύριος Μίτζιας είπε: «Τις τελευταίες ημέρες ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει ούτε το όνομα μου. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση». 

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε οτι ο πελάτης του θα «απαντήσει καταλλήλως» στην μήνυση.

Η δίκη διεκόπη μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. 

Έπειτα από λίγο η έδρα επανήλθε και απέρριψε το αίτημα Μιτζια για αυτοφώρω διαδικασία εις βάρος του Φιλιππίδη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό