16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δίκη Λιγνάδη: Μαρία Κουρτέση: «Οι εντολείς μου περιμένουν τη δίκη για να νιώσουν δικαίωση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

11-02-2022 13:24

Δίκη Λιγνάδη: Η Μαρία Κουρτέση η οποία έχει αναλάβει την υπεράσπιση κάποιων από τους μηνυτές στην υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε μετά την απόφαση για διακοπή της δίκης. 

Η γνωστή ποινικολόγος αφού τόνισε ότι έγινε δεκτό το αίτημά τους να μην υπερβεί η διακοπή τις δεκαπέντε μέρες και όχι τον ένα μήνα που είχε ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας από το δικαστήριο είπε:

“Το πλέον σημαντικό είναι να έχουμε μια πρόβλεψη σχετικά με τις επόμενες δικασίμους γιατί και λόγω δυσχερειών των τακτικών δικαστών και λόγω δυσχερειών ευρέσεως δικαστικών αιθουσών αλλά και λόγω του co, είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες της δίκης. Έχουμε λοιπόν μία πρόβλεψη μέχρι και τον Απρίλιο”.

Όσο για τη διακοπή και τι σημαίνει αυτό για τους μηνυτές, η Μαρία Κουρτέση τόνισε: “Σε αυτές τις περιπτώσεις και σε τόσο μεγάλες δίκες ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε. Αφορά πάρα πολύ κόσμο αυτή η σχετική ταλαιπωρία, έτσι είναι όμως οι μεγάλες δίκες. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τους εντολείς μου οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο έχουν χιλιοκαταθέσει στις Αρχές και περιμένουν και αυτοί πλέον αυτή τη μεγάλη διαδικασία για να νιώσουν και δικαίωση”.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η γνωστή δικηγόρος:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό