24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δήμος Θεσσαλονίκης: Με Βούγια έκλεισε το ψηφοδέλτιο Αγγελούδη-

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη θα είναι υποψήφιος ο Σπύρος Βούγιας ο οποίος αρχικά είχε δηλώσει πως δε θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές 

Με την υποψηφιότητα ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού, αυτή του Σπύρου Βούγια, ολοκλήρωσε το ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας, αν και είχε αποφασίσει ότι δεν θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, τελικά θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη». 

Σε ανάρτησή του ο κ. Βούγιας κάνει λόγο για «μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική και πολύχρωμη δημοτική παράταξη με ξεκάθαρες θέσεις για την πόλη, χωρίς καμία εξάρτηση (ούτε καν στήριξη) από κάποιο κόμμα».

«Αισθάνθηκα πως δεν είχα το δικαίωμα να λείπω από τη σκληρή και τόσο κρίσιμη μάχη που θα δοθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα κρίνει καθοριστικά το μέλλον της πόλης», υπογραμμίζει, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν τον απασχολεί η εκλογή του. «Δεν σκοπεύω να κάνω προσωπική προεκλογική εκστρατεία. Αυτό που επιθυμώ είναι να βοηθήσω όσο μπορώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» και τον Στέλιο Αγγελούδη να επιτύχουν το στόχο τους και να συμβάλω ώστε να τελειώσει οριστικά η μακρά περίοδος των ματαιώσεων και των διαψεύσεων που πληγώνουν συνεχώς την όμορφη πόλη μας», σημειώνει.

«Κλείνουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο μας με έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αρχές, αξίες και οράματα, έτοιμο να δώσει τον ωραίο, συλλογικό αγώνα για να χτίσουμε μια πιο φιλική, πιο ανθρώπινη Θεσσαλονίκη. Να δώσουμε τις πειστικές απαντήσεις που απαιτούν οι συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Αγγελούδης.

261 οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

Με την προσθήκη και του κ. Βούγια, ο κ. Αγγελούδης έκλεισε το ψηφοδέλτιό του στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 261 υποψήφιοι, δημοτικοί και κοινοτικοί, σύμβουλοι. Από αυτούς οι 108 είναι οι δημοτικοί και οι 153 κοινοτικοί. Συνολικά από τους συμβούλους οι 146 είναι άντρες και οι 115 γυναίκες. Ο νεότερος σύμβουλος είναι ηλικίας 20 ετών και ο μεγαλύτερος 76 ετών.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνεται ένας εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος και έξι δημοτικοί. Από το στρατόπεδο Αγγελούδη εκτιμάται ότι οι προσθήκες από τον γαλάζιο χώρο, όπως των κ.κ. Γάκη, Καζαντζίδη, Μανδρίνου, Κίρλα, σε συνδυασμό με τα παλιά αυτοδιοικητικά στελέχη που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο, όπως οι Ζαχαριάδης και Διαμαντάκης, αλλά και πρόσωπα της πόλης, όπως οι Πρόδρομος Νικηφορίδης και Σάκης Αρναούτογλου δίνουν δυναμική νίκης στον συνδυασμό.

Να σημειωθεί ότι για απόψε είναι προγραμματισμένο το πάρτι νεολαίας του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του «πράσινου» εκλογικού κέντρου, που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου.

Περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι καθώς και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό