16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των παιδιών…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δήμητρα Γαλάνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την ζόρικη εφηβεία, την πρόωρη απώλεια φίλων, τις ενοχλητικές «ταμπέλες», τις σχέσεις, τα λάθη, τις προσωπικές επιλογές & την ιδέα ενός παιδιού.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τις συνεργασίες της αλλά και για τις εμφανίσεις της: «Στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λυκαβηττού έχω ανέβει με τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Σπανό, τον Νίκο Ξυλούρη, τον Μάνο Χατζιδάκι & άλλους συνάδελφους.

Στις 9 Οκτωβρίου θα είμαστε στον Λυκαβηττό με τη Μάρθα Φριντζήλα, «Σ’ ένα κύμα του νότου» και καλεσμένους μας την Ελένη Τσαλιγοπούλου & τον Φώτη Σιώτα», είπε αρχικά η Δήμητρα Γαλάνη.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στις αξίες που έλαβε από το σπίτι: «Εγώ μεγάλωσα μαθαίνοντας το νοιάξιμο και την ενσυναίσθηση, όσοι είχαμε την ευτυχία να έχουμε τέτοιους γονείς είναι μεγάλο όπλο. Οι γονείς μου είχαν ανοιχτό μυαλό, ήξεραν τι είναι αγάπη και ελευθερία, επέτρεψαν στα παιδιά τους να αναπτύξουν αυτό που ήθελαν, βάζοντας όρια. Τους γονείς μου τους παίδεψα πάρα πολύ, η εφηβεία μου ήταν πολύ ζόρικη, άλλα εκείνοι άντεξαν, βράχοι».

Και συμπλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ευτυχία είναι να μπορέσεις να έχεις μία ισορροπία εντός σου, ώστε να ισορροπεί το μέσα σου με το έξω σου, αυτό που είσαι με αυτό που κάνεις. Η ευθύνη αυτής της δουλειάς και το γεγονός ότι είσαι μπροστά στα πράγματα, σε ωριμάζει ακόμη πιο γρήγορα και καμία φορά βίαια».

Για την ιδέα να κάνει ένα παιδί αλλά και για τις σχέσεις, η τραγουδίστρια σημείωσε πως, «δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των παιδιών, τα λατρεύω μεν άλλα δεν έχω παίξει ποτέ με κούκλα, για να την κάνω το μωρό μου. Επειδή είχα κάποτε μία πολύ ζέστη σχέση που κρατούσε, σκέφτηκα ότι εάν μείνω έγκυος έχει καλώς, αλλά δεν έτυχε, ήταν απλώς μία σκέψη και δεν έδωσα σημασία.

Δεν έχω καμία συμπάθεια στις επανάληψης και ό,τι δεν άξιζε το έχω ήδη διαγράψει, είμαι λίγο απόλυτη σε αυτά ως Σκορπιός. Έκανα εκκαθαρίσεις άλλα και έχασα φίλους, δυστυχώς είχα απώλειες από μικρή στη ζωή μου. Σε ένα ζευγάρι, παίρνει ο καθένας έναν ρόλο, αυτού που εγκαταλείπει ο ένας και του εγκαταλελειμμένου ο άλλος, άλλα δεν ισχύει στην πραγματικότητα, είναι ρολόι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό