20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δέχεται έντονες πιέσεις από φαν της Eurovision

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι χαιρέτησε πριν λίγες ώρες τους fans του διαγωνισμού, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για τη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή του Μάλμε, τον ερχόμενο Μάιο.

Συγκεκριμένα, τα accounts της Eurovision σε Instagram και TikTok δημοσίευσαν το απόγευμα της Τρίτης (19/12) ένα introduction βίντεο, με τη Μαρίνα Σάττι να συστήνεται στην οικογένεια της Eurovision.

Η ίδια δήλωσε πως στόχος της είναι να δείξει σε όλη την Ευρώπη “τη μουσική της Ελλάδας, την κουλτούρα μας, την ενέργεια και τους χορούς μας” και να περάσει με τον δικό της τρόπο τα vibe της Ελλάδας στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης και όχι μόνο.

“Hello Europe” είπε η Μαρίνα Σάττι, “Ban Israel” της απαντούν οι φαν της EurovisionΗ εν λόγω ανάρτηση, η οποία έχει δημοσιευτεί και στο προφίλ της Μαρίνας Σάττι στο Instagram, έχει κατακλυστεί από σχόλια θαυμαστών του μουσικού θεσμού οι οποίοι ζητούν από την εκπρόσωπο της Ελλάδας να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό και να καταδικάσει τα τραγικά γεγονότα στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, το hashtag #BanIsrael έχει γραφτεί αμέτρητες φορές κάτω από τη σχετική ανάρτηση, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως η Μαρίνα Σάττι θα πρέπει να αποσυρθεί άμεσα από τη Eurovision 2024, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους θανάτους αμάχων και την τραγωδία που λαμβάνει χώρα στη Γάζα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό